שיטת הבלון

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

04/11/2013 | 18:48 | מאת: מיכאל

הרופא שלי המליץ לי שלא להשתמש בשיטת הבלון כי לעניות דעתו קיימים בה מספר חסרונות כאשר העיקרי הוא הפעלת לחץ נקודתי על הממברנה אשר עלולה להרחיב קרעים קטנים ואף לייצר קרע משמעותי. מעיון באינטרנט הסקתי שאתה חסיד של שיטת הבלון ועל כן אודה לך על התייחסותך לאמור . תודה .

שלום מיכאל איני מסכים לטיעונים שהעלית בנושא חסרונות הבלון.טענות אלו נשמעות בדרך כלל על ידי רופאים שאינם בקיאים בשיטה.בכל אופן אין כל שיטה המבטיחה 100% הצלחה ברפואה... החשוב מכל היא בחירת המקרה- וכאן באה חשיבות נסיונו ומיומנותו של אותו הרופא

09/11/2013 | 18:27 | מאת: מיכאל

תודה . הבנתי שאינך מסכים לחסרונות לשיטת הבלון . עד עכשיו מקריאה באינטרנט שמעתי רק על היתרונות שיש לשיטה . אני מחפש לשמוע קצת על החסרונות שיש לשיטה (בהנחה שיש) על מנת לשקול את הנושא . מבחינתי אני מעדיף שיטה לא פולשנית אך כמו שאמרתי הרופא שלי בחר שלא להמליץ עליה . גם אמר שכירורגים פה ולסת לא משתמשים הרבה בשיטה זו - והסיבה היא לא חוסר בקיאות כי בשבילם ניתוחי הרמת הסינוס הם הניתוחים הפשוטים ביותר . תודה .

מנהל פורום שתלים דנטליים