דלקת בשתל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

01/09/2013 | 17:30 | מאת: ילי

שלום, לפני כשלוש שנים ביצעתי ALL ON 4 בלסת עליונה עקב נסיגת חניכיים, דלקות חוזרות ושיניים ניידות, כעת אחד השתלים מתחיל להיחשף עקב נסיגת חניכיים וסביבו יש מורסות דלקתיות כואבות, כעת אני מטופלת באנטיביוטיקה, מה הפתרונות המוצעים במצב כזה?תודה

ילי שלום דלקת סביב שתל המלווה בספיגת עצם אינה מבשרת טובות. יש לבדוק באם ניתן לבצע טיפול כירורגי של סילוק הדלקת לאחר שנבדקת הסיבה להתפתחות הדלקת. ללא סילוק הגורם לא תיפתר הבעיה.

מנהל פורום שתלים דנטליים