שינויים במבנה הפה לאחר השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

23/08/2013 | 06:44 | מאת: רחל

לפני שנה הושתלו בלסת התחתונה שלי 3 שתלים בשיניים מס'42, 43, 44 ועליהם הותקן גשר של 5 שיניים (המכסה גם את שיניים מס'31, 32 שהיו חסרות.) לאחר ההליך הנ"ל מבנה הפה השתנה.נוצרו לי שקעים בצידי הפה(קמטי מריונטה)והשפה התחתונה שלי,די מוסתרת על ידי השפה העליונה.(גם לפני ההשתלה השפה העליונה בלטה לעומת התחתונה , אך לא ברמה כזאת), מה דעתך? האם אתה יכול להסביר לי למה זה קרה, וכיצד עלי לפעול?

23/08/2013 | 08:43 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום רחל קשה להעריך מה קרה מבלי שיש לי תמונות של המצב הקודם. בכל אופן עלייך להיבדק אצל רופא שיקומאי שיציע דרכי פתרון במידה וקיימות.

מנהל פורום שתלים דנטליים