טיניטוס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

13/03/2011 | 19:15 | מאת: אלה

לד"ר טליה שלום כבר הרבה שניעם שאני סובלת מטיניטוס. לפעמים בכל אוזן צפצוף שונה לפעמים חלש לפעמים חזק יותר אך מלווה אותי כל הזמן. אני משתדלת להרדם עם רדיו ליד האוזן כדי לא לשמוע את "המנגינה"מבפנים. איני יכולה לסבול רעש, וצפירה של מכוניות משגעת אותי. גדלתי ועדיין גרה באותו מקום שקט מאד אך אצלי בראש-הרבה רעש. שמעתי שיש מכשיר הנקרה מיסוך המבלבל את הרעשים הפנימיים שלי.האם מומלץ לנסות? האם יש פתרון אחר לבעיה? כבר אמרו שזה "חתונה קתולית" תודה על תשובתך אלה

14/03/2011 | 20:35 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כנראה שיש לך גם רגישות יתר לרעשים חיצוניים ולא רק טיניטוס. אפשר להשתמש במכשיר מיסוך כחלק מתכנית טיפול, אבל איני יכולה לאמר לך מה הדבר המתאים לך אישית בלי לבדוק אותך ולאבחן את חומרת מצבך. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס