גירוד באוזן החיצונית כמו שיש נמלים באוזן

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

13/03/2011 | 19:13 | מאת: לאה

שלום מזה זמן רב יש לי גירוד באוזן כמו נמלים אן שום סימן ובל זה נמשך זמן רב

14/03/2011 | 20:31 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לרוב יש קשר ליובש של התעלה, אפשר לגשת לאא"ג כדי לראות אם אכן זה המצב. גורמים שתורמים ליובש הם ניקוי עם קיסמים, וסיבון של האוזן. לעיתים מחלות כמו סכרת או תרופות שגורמות ליובש כללי, או בעיה בבלוטת מגן וכו'. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס