עוצמת השמיעה שלי ירדה?

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

07/03/2011 | 00:57 | מאת: shay

שלום, אני שומע מוזיקה באופן יום יומי כל הזמן במשך כמה שנים בזמן האחרון אני מרגיש שעוצמת השמיעה שלי ירדה ובנוסף לכך כל פעם שאני שומע מוזיקה אני מרגיש כאבים בעורף שממש מטרידים אותי אני רוצה לשאול אם נגרמה לשמיעה שלי נזק מהמוזיקה זה נזק הפיך או בילתי הפיך? כלומר אם אני אתן לאוזניים שלי מנוחה לכמה זמן השמיעה לי תחלים ותחזור לנורמה? או שיש לי ממה לחשוש?

07/03/2011 | 19:54 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי שי חשוב מאוד לגשת לבדיקת אא"ג ולבדיקת שמיעה. כאבי עורף יכולים להעיד על מתח (שרירים ובכלל). בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס