הבריגדה היהודית נתניה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/03/2011 | 13:47 | מאת: לילי ק

לפני כשבועיים חליתי בנזלת שהפכה לסינוזיטיס אוזן שמאל נסתמה לי וגורמת לי סחרחורותכאבי ראש עזים וחוסר איזון קיבלתי אנטיביוטיקה אנטי אלרגי' אווניס לאף ןקורטיזון.האוזן החלה להיפתח ולהסגר לסרוגין ואז החלו ציפצופים חזקים באוזניים שמטריפים אותי אנני יכולה לחיות ככה אנא עיזרי לי

05/03/2011 | 20:05 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לרוב אחרי דלקת יש ליקוי שמיעה בשל נוזלים שמצטברים באוזן התיכונה כתוצאה מהדלקת. במקרה שאת מתארת חשוב לגשת לבדיקת אא"ג חוזרת ולבדיקת שמיעה דחופה כדי לשלול בעיה דווקא בעצב השמיעה. אם העצב תקין והליקוי רק בשל נוזלים = סבלנות, הנוזלים יספגו, השמיעה תחזור לעצמה ואז גם המוח יוכל לסנן בקלות את הצפצופים. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס