טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/02/2011 | 16:21 | מאת: ברוך

התחלתי לחוש טינטון באוזן שמאל לפני כעשרה ימים. נבדקתי אצל רופא א.א.ג ובהמלצתו עשיתי גם בדיקת שמיעה ו-Bera האיבחון שלו: תצטרך להתרגל לזה. האם יש טיפול לתופעה?

03/02/2011 | 20:44 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב במרבית המקרים המוח יודע לסנן את התופעה, ולרוב היא קשורה לסטרס ולליקוי שמיעה כלשהו או אסימטריה בשמיעה. בצע את הבדיקות ואם ישאר טיניטוס אפשר לטפל. יש כאן קישור מימין (האמת מאחורי הצלילים) ואתה מוזמן לקרוא. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס