טינטון פולסרי

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/02/2011 | 12:28 | מאת: ציפי

שלום ד"ר מרק יש לי טינטון של שמיעת דופק שמתי לב שאני מתאמצת או מתרגזת אני שומעת זאת חזק יותר האם לחץ דם גבוב גם הוא מעלה את שמיעת הטינטון?

03/02/2011 | 20:43 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כן בהחלט, ולא רק לחץ דם אלא גם דופק מוגבר יכולים להישמע יותר כשיש שמיעה עצמית של הדופק. :) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס