בקשר לטיפול ה- TRT

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

01/02/2011 | 14:55 | מאת: זיו

יש לי כמה שאלות. 1: כמה פעמים בשבוע צריך לטפל בשביל לפתור בעיות כמו טיניטוס והיפראקוזיס. 2: אחרי כמה זמן להערכתך ההיפראקוזיס נפתר? 3: אחרי כמה זמן הטיניטוס נפתר? 4: האם יש סכנה של ירידה בשמיעה בטיפול ה-TRT כי קראתי שיש אנשים שהורידו את השמיעה משמעותית ובכך הקטינו או ריפאו את ההיפראקוזיס

02/02/2011 | 22:36 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. בהיפראקוזיס חמור - בהתחלה פעם בחודש, ואחרי כמה חודשים אפשר להפחית את הביקורים. בטיניטוס אפילו פחות במקרים רבים. 2. לרוב ההיפראקוזיס נרגע ראשון והטיניטוס אחרון. 3. כנראה לא הבנת את מה שקראת כי אין שום דבר נכון או הגיוני במה שרשמת בסעיף 4. הטיפול לא מפחית את השמיעה ולא פוגע בה אלא להיפך, הוא דורש מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה למי שיש לו ליקוי. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס