מכשיר שמיעה לבת 5

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

20/01/2011 | 21:07 | מאת: מיכל

שלום לך טליה... ברצוני להיתייעץ בכמה היתלבטיות ..בתיי המקסימה בת 5 הובחנה בחצי שנה האחרונה כלקוית שמיעה קלה עד בינוני 40 - 45 דו צדדי עצבי ............ :( .. היא ילדה נבונה חכמה מדברת יותר טוב לגילה אפילו... כרגע היא מסתדרת.. השאלה היא שיש האומרים שהיא יכולה להיתסדר ככה ללא מכשירים כמו שהיסתדרה עד עכשיו ולא למהר ולהשים לה מכשירים כך טוען הרופא שלה ... ובבדיקות השמיעה קלנקאיות תקשורת ממהרים ואומרים שהיא חייבת ....... !! היא צריכה לעלות לבית ספר אנחנו מאוד מאוד מתלבטים... מצד אחד הסתיגמה שתקבל והערות מהילדים.. ומצד שני אנחנו באמת מרגישים שיש בעיה היא שואלת המון מה ומסתכלת באופן קבוע בשיחה על השפתים בצורה מאוד ממוקדת ............ צריכה יעוץ מה עדיף ? מה כדאי ? האם יש לילדים מכשיר ניסתר ?.? והאם צריכה 2 או 1 ?.? הכי חשוב שהיא כל כך מיסתדרת עם החברה ולא מרגישים שהיא לקויית שמיעה .... תודה .......... :)))

20/01/2011 | 22:25 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני מאוד ממליצה על מכשירים. אפשר גם בגיל הזה לעשות מכשירים קטנים ויפים ויש לי נסיון מצוין בנושא, כך שהם לא צריכים להיות גדולים מסורבלים או מכוערים אלא בטוב טעם וגם יעילים. בשום אופן אל תזניחו ולא "לרחם" עד כדי אי טיפול. העובדה שהיא מאוד ממוקדת בשפתיים רק מראה כמה מאמץ הקטנה משקיעה... וחשוב גם להבין שליקוי שמיעה בגיל זה עשוי להחמיר ולכן עוד יותר קריטי להרגיל אותה לאופציות של טיפול. אשמח לעזור באופן אישי אם תרצו, בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

31/01/2011 | 16:45 | מאת: צביקה

מיכל שלום כאב ל 2 ילדים לקויי שמיעה אני חושב שביתך חייבת להרכיב מכשירים. נכון שעכשיו היא "מסתדרת" אך כמות האינפורמציה שהיא צריכה לעבד אינה גדולה כרגע, וככל שהיא מתבגרת כמות האינפורמציה עולה. בדקי גם עם ארגון "שמע" ועם "מיחא" וגם באתרי אינטרנט שונים כגון "listen.co.il"

31/01/2011 | 20:31 | מאת: ד"ר טליה מרק

ואני שמחה שהסברת לאמא המודאגת כי לא רק אתה מכיר את הנושא באופן אישי, אלא אתה גם מסביר נכון ומכל הלב. בתודה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

16/03/2023 | 17:39 | מאת: נעמה

בטוח תצחקי ותגידי שזה ישן... אבל מענין מה את אומרת היום על התלבטות הזאת ומה עם הבת המההמת שלך היום....

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס