עגיל בסחוס האוזן

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

11/01/2011 | 12:15 | מאת: מודאג

עשיתי בסחוס האוזן לפני כשבועיים. לפני יומיים אחרי שהחלפתי את העגיל התחילו לי כאבים חזקים וגם יש לי חום. האם מדובר בזיהום האם אני צריך להוציא את העגיל? איך אפשר לטפל בזה?

12/01/2011 | 14:07 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב גש דחוף לרופא אא"ג אני לא יכולה לעזור בלי לבדוק, ואם יש זיהום בסחוס חייבים טיפול אנטיביוטי דחוף. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס