טיפול ליזר

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

05/01/2011 | 13:30 | מאת: כרמל

יש בשוק מכשיר ליזר מתוצרת שווצרית, לטיפול ביתי של 20 דקות ביום, שאמור להשפיעה על תאי השערה באוזן הפנימית וכך לחדש את צמיחתם, מה שאמור לעזור לטנטון, עיוותי שמיעה ורגישות לרעש. אשמח לדעת אם יש לך נסיון בטכנולוגיה זו,האם משהו מהמטופלים שלך ניסה אותה? מה היו התוצאות ומה דעתך?

06/01/2011 | 11:52 | מאת: מאיר

היי כרמל סליחה על ההתערבות אבל יש אפשרות לקבל את שם המכשיר? בתודה, מאיר

07/01/2011 | 19:37 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב טיניטוס היא תופעה מוחית, ולא תופעה שנגרמת מתאי השערה. שום לייזר לא הצמיח מעולם שיערות לא בעצב ולא באוזן ואחרת כל הקרחים היו הולכים עם מכשירי לייזר על הראש. כבר לפני שנים היה סיפור שלם בבית חולים מסוים שבו "מכרו" לחולים לוקשים על כך שיבצעו להם טיפול לייזר על עמוד השדרה הפגוע והם יחזרוללכת... אז הלייזר לטיניטוס שייך לאותה קטגוריה של פרסום, שווק, וניצול מצוקה של חולים. לצערי החולים שלי מגיעים אחרי שהתישו אותם עם טיפולים שונים ומשונים בכל מיני דרכים מצחיקות או מעציבות, ואם תקרא בקישור כאן מימין (האמת מאחורי הצלילים) - תוכל לראות איזה טיפולים כן מקלים ואיזה לא. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס