צפצופים באוזן

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

01/01/2011 | 19:45 | מאת: דור

אתמול הייתי בהופעה של סוף השנה. ישבתי כנראה קרוב מדי לרמקולים. כ 20 שעות לאחר מכן עדיין יש לי צפצוף קבוע באוזן שלא נשמע כנחלש. אודה לעזרה.

02/01/2011 | 17:25 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב מדובר בתופעה מוכרת אחרי חשיפה לרעש חריג, קורה, לא סוף העולם, ולרוב נרגע. במילים פשוטות - מרבית הסיכויים שהטיניטוס ירגע בהדרגה, והכי חשוב בשלב זה הוא לא להיכנס ללחץ אלא לסמוך על המוח שלך שיסנן אותו. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

04/01/2011 | 22:34 | מאת: דור

קראתי בפורומים אחרים שהצפצוף הוא סימן לפגיעה מסויימת תמידית בשמיעה (גם אם הוא נעלם). האם יש לזה בסיס?

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס