איזהו הטיפול המומלץ ביותר לבעיית הטינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

21/12/2010 | 18:30 | מאת: שלום

שלום רב ד"ר מרק, אני סובל מטינטון מזה כשנתיים.בנוסף לכך, אני סובל מסחרחורות ואיבוד שיווי משקל עד לכדי אי תפקוד.המענה הטיפולי שקבלתי היה 2 זריקות גנטמיצין לאוזן. לאחר מענה זה חל שיפור בהתקפי הסחרחורות ואיבוד שיווי המשקל אך נותרתי עם בעיית טינטון. אשמח לדעת איזה מענה קיים בתחום ומהי המלצתך לגבי טיפול תרופתי של AUDIOGUARD? אודה לך על התייחסותך בנושא, שלום

23/12/2010 | 21:03 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כדי לדעת מה מתאים לך אני צריכה לבדוק אותך באופן אישי. והטיפול בויטמינים ושאר כדורים אינו פותר טיניטוס ואינו מונע אותו, אבל מותר למכור כל תוסף מזון.... בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 1-700-50-60-52, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס