מכשירי שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

14/12/2010 | 19:21 | מאת: חנה כץ

האם יגרם נזק למכשיר אם אנתק את הסוללה לשעה,מבלי להוציא אותו?לפעמים אני לבד בבית ואין לי צורך בו, ואני רוצה לחסוך בסוללות.המכשיר דוט שלי ",אוכל"כל שבוע שתי סוללות וזה די יקר.ועוד שאלה: האם אפשר להרכיב אוזניות להשבחת קול הטלוויזיה כל האוזניים כאשר המכשיר בפנים? תודה חנה

14/12/2010 | 20:58 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אין שום בעיה, אפשר לבצע זאת. לא מתאים אוזניות מעל המכשירים - הוציאי את המכשירים ואז תהני מהאוזניות :) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

15/12/2010 | 07:29 | מאת: חנה כץ

אני מודה לך מאד.כרגיל עזרת לי מאד

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס