טינטון חריף מלווה בירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

13/12/2010 | 10:34 | מאת: pinic

שלום רב, אני חשוף לרעש סביבתי של כמה עשרות שנים ( חדרי מחשב וגם ממאווררים ומזגנים המצויים בהם ). עפ"י בדיקות שמיעה לאורך השנים האחרונות יש ירידה בשמיעה בשתי האוזניים 30%. בנוסף, אני סובל מטינטון ברמות חזקות בשתי האוזניים -באופן קבוע במשך הרבה שנים. האם ניתן למזער הסבל ע"י מכשירי שמיעה או פתרון יצירתי אחר

14/12/2010 | 21:00 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב חדרי מחשב מאוורים ומזגנים אינם נחשבים כרעש מזיק. לכן צריך לחפש סיבה אחרת לליקוי השמיעה. בליקוי של 30 דציבל וטיניטוס עיקש כדאי מאוד להתאים מכשירי שמיעה שיתאימו לטיניטוס שלך ויקלו עליך. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

21/12/2010 | 12:32 | מאת: pinic

אבדוק אופציה על בסיס המלצתך

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס