ציפצןפים באוזניים טיניטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

28/11/2010 | 08:44 | מאת: אריה

יש לי ציפצופים באוזן שמאל מזה כשנה היתה מודעה בעיתון שצריכים מיתנדבים למחקר הבודק טיפול ניסיוני חדשני לטיפון בטינטון בבית חולים שערי צדק ירושלים הוזמנתי לבדיקות בבית החולים ואני מעומד לבצע את הטיפול בשבוע הבא הטיפול כפי שהוסבר לי זה שמחדירים מחט דרך עור התוף שעושה גירוי חשמלי והם אומרים שהטיפול הזה מבוצע באירופה ויש להם אישור לבצע את הטיפול בישראל. ולא יכול להיגרם לי כל נזק בסוף המחקר בערך בעוד כשנתיים הם מיתכונים ליצר שבב שיוחדר לאוזן. שבקח יוכלו לבטל את הציפצופים לחלוטין. שאלתי היא אם מחדירים מחט דרך עור הטוף יכול להיגרם לי נזק בלתי הפיך תודה.

29/11/2010 | 19:33 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כן, יכול להיגרם נקב לעור התוף, ואני לא יודעת מה הסיבוכים הנוספים אבל הם חייבים להסביר לך את כולם ולהחתים אותך על הסכמה לטיפול נסיוני. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס