ירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

14/11/2010 | 12:31 | מאת: רבקה

בת 74. כאשר יש רעש סביבתי אני מתקשה לשמוע אפילו את מי שיושב לידי. מאידך- כאשר הטלויזיה בקול גבוה אני מרגישה תהודה. כנו כן אני מרגישה קצת כאב שבא וחוזר מידי פעם וחולף לאחר שאני מעסה את עור הפנים ליד האוזן. תמיד באותה אוזן. רופא א.א.ג לא מצא מאומה בקשר לכאב. תודה

15/11/2010 | 19:30 | מאת: hana

חרשות פתאומית באוזן אחת איך לטפל גיל 78

15/11/2010 | 21:02 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב כמו בכל גיל אם אין מניעה לפי מחלות רקע, לגשת לבית חולים ולקבל סטרואידים, מנוחה מוחלטת ולעיתים עוד תרופות. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

15/11/2010 | 21:02 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב נשמע שיש לך ליקוי שמיעה וצריך לבצע בדיקת שמיעה ולשקול התאמת מכשירי שמיעה. בנושא הכאב יתכן שהוא נובע מפרק הלסת, אך איני יכולה לדעת בוודאות בלי לבדוק אותך. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס