ואקום באוזן

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

10/11/2010 | 22:46 | מאת: אריה

אני בן 36 כבר שנים סובל מטנטון באוזניים וואקום אים אני מתכופף אני מרגיש לחץ באוזן חזק ו אים אני שומע מוזיקה באוזניות אני מרגיש מין לחץ ורעש באוזניים אותו דבר שאני שומע מוזיקה במסיבות בווליוםגבוה מאני פשוט יוצא מהמקום הואזן שליעושה רעשים בלתי נסבלים היתי אצל אף אוזן גרון הוא עשה לי בדיקת שמיעה שיצאה טוב אבל אני לא יודע למה זה קיים אך זה החמיר אחרי שעשיתי שטיפת אוזניים מה הית ממליצה? וממה זה נובע הרעש והואקום ? תודה

12/11/2010 | 19:01 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב בשינויי לחץ אויר באוזניים אפשר להרגיש לחץ, בהתכופפות אפשר להרגיש שינוי בלחץ וגם שינוי בשרירים סביב לאוזן... כך שיש סיבות. הטיניטוס אם מפריע דורש טיפול, וכדאי שתקרא בקישור כאן מימין ("האמת מאחורי הצלילים") על הנושא. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס