טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

08/11/2010 | 13:25 | מאת: יהודית

יש לי טינטון קשה מימין במשך 3 שנים. הנני בת 53 . ביצעתי mri מוח גם בשל קשיים קוגנטיביים. צוין בבדיקה שקיימת לולאה וסקולארית של ה-AICA החודרת אל תוך תעלת השמע הפנימית מימין. מה פרוש הממצא והאם יכול להסביר את הטינטון? אודה לתשובתך

08/11/2010 | 19:40 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום יהודית, אם הטיניטוס שלך הוא פולסטילי, כלומר נשמע כמו הדופק והוא קצבי והולם, יתכן שיש קשר. מה מצב השמיעה שלך ? בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס