שאלה קצת מוזרה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/11/2010 | 10:55 | מאת: משה

הי זה אלול להשמע מוזר אבל חשבתי לשאול בכל זאת יש לי סוג של רעידות פנימיות באוזן שמאל (זה מזכיר לי קצת את התחושה שיש כשהעין קופצת) זה נמשך כבר שלושה ימים וזה קצת מטריד (מתבייש בכלל להעלות את זה) טוב,עכשיו אחרי שגמרתי להביך את עצמי יש לך איזה רעיון מה אני עושה עם זה תודה :)

03/11/2010 | 20:47 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב קורה, במשפחות הכי טובות :) צריך בדיקת אא"ג, לראות שהכל תקין, ואולי צריך בדיקות שמיעה או בדיקות דם - תלוי מה הרופא יראה באוזן :) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס