צלילה וטינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

28/10/2010 | 15:00 | מאת: רון

הי ד"ר מטונטן 6 שנים ללא סיבה בריא,בדיקות תקינות, כבן 40 מעונין לצלול (צללתי שנים בעברי) האם יש בעיה,או איזה חשש בצלילה. האם זה יכול להזיק? אשמח לשמוע את דעתך שיהיה סופש נפלא רון

29/10/2010 | 12:28 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אם השמיעה תקינה, העצב עובד כמו שצריך, אין סחרחורות הפמפום תקין ורופא אא"ג שם לך חותמת "עובר" - גם אני מאשרת :) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס