טנטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

09/10/2010 | 09:53 | מאת: שירן

היי, החל אצלי טנטון באוזן אחת בעקבות כאב אוזניים, נמשך מזה שבועיים. ללא סחרחורות. הרופא נתן לי מרשם לתרופה בשם betahistine. אני קצת חוששת לקחת אותה, לא שמעתי מעולם על תרופה שפותרת טנטונים. מה דעתך?

10/10/2010 | 17:53 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב התרופה מתאימה במקרה שאת סובלת מסחרחורת, ואם לא אין בה טעם. באמת אין כדור שמעלים טיניטוס אלא יש גישה שונה לגמרי לטיפול בטיניטוס. כשיש דלקת אוזן ונוזלים עם ירידת שמיעה המוח יכול לייצר טיניטוס זמני עד שהתופעות חולפות והטיניטוס איתן. אצלך מדובר בתופעה "טרייה" והמוח יכול לנטרל אותה כך שלא תהיה הפרעה. סבלנות ואופטימיות. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס