טנטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

07/10/2010 | 10:39 | מאת: מיכל

לפני שבוע וחצי היו לי כאבים חזקים בשתי האוזניים, כאב חזק יותר באוזן שמאל ותחושה של גודש בשתי האוזניים, הכאב נעלם אחרי חצי יום, והצפצוף באוזן שמאל התחזק ביומיים שלאחר מכן ואז נחלש אבל מאז אני שומעת אותו כל לילה, ויש לי לפעמים הרגשה של כאילו יש משהו בתוך האוזן, מן לחץ כזה. יש סיכוי שפשוט נשארו לי נוזלים באוזן מהדלקת? יש דרך לבדוק אם המצב נובע מנוזלים באוזן? הייתי אצל א.א.ג. והוא שלח אוותי לבדיקת שמיעה שתהיה בעוד כמה ימים. אם ימצאו ירידה בשמיעה זה אומר שצריך לטפל בסטרואידים? תוכלי להסביר לי את הקשר בין הסטרואידים לטנטון וירידה בשמיעה? תודה

07/10/2010 | 10:45 | מאת: מיכל

עשיתי בדיקת שמיעה באיזה אתר און ליין ושמעתי בשתי האוזניים עד תדר של 18000 הרץ, בתדר של 19000 הרגשתי תחושה של משהו שמציק באוזן, האם זה מצב תקין?

08/10/2010 | 22:17 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. אין טעם בבדיקת ה"שמיעה" דרך האינטרנט. 2 כאב וגודש ואחריהם ליקוי שמיעה כאטימות = מצביע על דלקת. יתכן שכעת נוזלים. בכל מקרה אם הרופא לא ראה נוזלים או דלקת -דאגי שבדיקת השמיעה תהיה דחופה ולא יותר מכמה ימים מאז החלו הבעיות . בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס