טיפול בטיניטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

27/09/2010 | 15:31 | מאת: ענת

אשמח אם מישהו יכול להפנות אותי לאגף בשערי צדק המטפל בטינטון (טלפון) לפרטים, לאיזשהו קישור, ולכל מוצא אחר הנותן פתרון מבוסס ולא מאגי תודה.

27/09/2010 | 23:45 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב את יכולה לפנות למחלקת אא"ג בבית החולים, גם דרך האינטרנט (גוגל, שערי צדק אא"ג) יש לך כתובת, ד"ר רונן פרץ הוא הרופא האחראי על הנושא של הטיניטוס ואת יכולה לכתוב אליו או להגיע למחלקה ולראות מה האופציות אצלם. בברכה וחג שמח ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס