טיניטוס וחריקת שיניים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

21/09/2010 | 10:44 | מאת: רן

הי ד"ר סובל מטיניטוס מספר שנים.מרגיש שהוא מחמיר עם השנים ולא ממש יודע איך למנוע את זה אין לי ירידה בשמיעה ואני בחור צעיר ובריא אאג המליץ לי לנסות לשים סד לילה כי לטענתו אני מהדק שינים בלילה (באופן מאוד קל) ויכול להיות קשר כמובן הזמנתי את הסד (סיפור מאוד מאוד יקר) ואני אתחיל להשתמש בו השבוע שאלתי היא,האם ניתקלת בעבר בקשר בין הלסת לאוזניים,אם יש קשר שכזה האם זה אפשרי לפתור את הענין אחת ולתמיד? (אני עם טיניטוס ללא סיבה ברורה כבר 7 שנים) תודה מראש ושיהיה חג שמח ושקט לכולנו רן

21/09/2010 | 19:27 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אם יש בעיה של פרק לסת המצריכה שימוש בסד לילה - צריך לטפל בבעיה וזה בסדר. אבל טיפול בסד לילה לא פותר את עניין הטיניטוס אלא את בעיית פרק הלסת. על טיפול בטיניטוס ועל התופעה קרא בקישור שאחרי השם שלי או בקישור מימין = האמת מאחורי הצלילים. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס