טיפול לטינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

13/09/2010 | 10:04 | מאת: ציפי

שלום אני סובלת מטינטון באוזן ימיןללא ירידה בשמיעה לפי בדיקות כן עברתי CT מוח הכל תקין. שמעתי שבשערי צדק יש טיפול חדש לטינטון האם ידוע לך על כך?במה מדובר?

14/09/2010 | 15:28 | מאת: טניה

בדקתי מדובר על ניסוי במכשיר זעיר שמוחדר לאוזן מתקבלים לניסוי רק "מטנטנים"שסובלים מאוזן אחת ולא יותר משלוש שנים שיהיה לך בהצלחה (אני לא מתאים לקטגוריה :) )

15/09/2010 | 11:21 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני מציעה לך לפנות אליהם במייל (ישר למחלקת אא"ג) ולשאול לגבי הפרטים. [email protected] ותפני את המייל לד"ר פרץ. בברכה וגמר חתימה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס