צפצוף באוזן ימין לאחר בדיקת שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

07/09/2010 | 07:12 | מאת: גידיק

תאונת דרכים שקרתה לפני כשבועיים - בימים הראשונים של התאונה הרגשתי אטימות באוזניים ומין רשרושים קלים מישי פעם שהייתי במקום שקט אבל התופעה אט אט עברה לה. הרופא המליץ על בדיקת שמיעה. אתמול אחה"צ ביצעתי בדיקת שמיעה ועם תום הבדיקה לא הרגשתי משהו מיוחד אבל באמצע הלילה התעוררתי עם צפצוף באוזן ימין שלא עבד עד עכשיו בבוקר ועדין ממשיך. האם זה עקב הבדיקה? האם זה יעבור? תודה ושנה טובה

08/09/2010 | 15:42 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב יתכן שקשור לבדיקה ויתכן שעדיין קשור לתאונה, אבל קרוב לוודאי שבשני המקרים קשור גם לסטרס. אז להרגע... כי עוד שעתיים שלוש תתחיל שנה חדשה ומתוקה. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

08/09/2010 | 15:53 | מאת: גידיק

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס