טיניטוס שהתחיל לפני כ 5 ימים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

31/08/2010 | 09:46 | מאת: אבי ס

לפני כ 5 ימים חזרתי מהברכה ישנתי כשעה והתעוררתי עם ציפצוף חזק ביותר בעיקר באוזן ימין (אבל לא בטוח). רופא אאג ניקה את האוזן ( שלא היתה מאוד מלוכלכת מכוון ש אאג אחר ניקה אותה במקרה כשבועיים קודם) התופעה מעירה אותי באמצע הלילה ולא מאפשרת לי לתפקד. האם יש צשהו לעשות כדי להקל ...

31/08/2010 | 23:16 | מאת: ד"ר טליה מרק

האם דלקת ? האם עשית בדיקת שמיעה ?

01/09/2010 | 08:12 | מאת: אבי ס

הרופא אאג שבדק אמר שיש מעט ליכלוך וזהו. אבל הציפצוף נשאר והוא חזק באופן שהופך את חיי לגהינום. האם ניתן להעריך כמה זמן זה עשוי להישאר ?

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס