טינטון מהצבא

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

30/08/2010 | 22:21 | מאת: רון

בן 50 - מאז השרות הצבאי אני סובל מטינטון שמוכר על ידי משרד הבטחון. לפני 10 שנים בדק אותי מומחה ואמר שמכשיר שמיעה לא רק שלא יעזור אלא עשוי אף לדרדר את מצבי - האם מאז חל שינוי / יש חישדושים וכדאי לפנות ליעוץ נוסף ? תודה מראש

31/08/2010 | 23:14 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב צר לי שהיטעו אותך. לאור מחקרים בשלושים שנים האחרונות לפחות, ידוע מקובל ומומלץ. על התאמה נכונה של מכשירי שמיעה במקרים של טיניטוס הנלווה לליקוי שמיעה. הדגש הוא על התאמה נכונה, ויש בהחלט תוצאות טובות יותר אצל מטופלים שכך עשו. יש מקרים נדירים שבהם קיימת בעיה בהתאמה ואני לא יכולה לדעת אם אתה שייך לקטגוריה זו... לכן אם תפקסס לי את בדיקת השמיעה שלך אוכל לעזור יותר (04-6225221 ולציין לידי ד"ר מרק, ומספר טלפון כדי שאפשר יהיה לחזור אליך) בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס