החמרה בליקוי שמיעה בעקבות חשיפה לקולות ירי

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

30/08/2010 | 13:56 | מאת: איתן

כאשר קיים ליקוי שמיעה , כתוצאה מחשיפה לרעש או מבעיה אחרת ולאחר החמרה מסויימת (במעקב הבדיקות) האם חשיפה לקולות ירי ,למרות שימוש באטמים , יכולה לגרור החרפה בשמיעה ? תודה,

30/08/2010 | 22:13 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב חשיפה לרעש חריג כמו ירי יכולה לעיתים לגרום להחמרה בשמיעה בלי שום קשר אפילו לליקוי קודם. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס