טינטון-טינטוס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

01/08/2010 | 09:21 | מאת: מירי

אני בת 47.סובלת ממש מהאוזניים.עברתי שני ניתוחים בעקבות אווסקלרוזיס.יש לי ירידה משמעותית בשמיעה ואף הומלץ לי מכשיר שמיעה מסוג באהה.מידי חודש אני דואגת לשאיבה מהאוזניים כדי לתחזק את מה שנשאר... לאחרונה הטינטון מפריע לי מאוד.אוזן אחת נמצאת באתר בנייה והאוזן השנייה במנחת מטוסים...הרופא האישי שלי טוען שאין טיפול לתופעה(הוא הסביר מהיכן היא נובעת) אבל יש אפשרות להפחית ולו מעט את ההרגשה בעזרת כדורי וואבן.אני לא ממש קיבלתי את ההמלצה. מה את אומרת?

01/08/2010 | 11:05 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב קודם כל חשוב מאוד שתדעי שהטיפול הנכון בטיניטוס הוא קודם כל להביא את השמיעה להכי קרוב לנורמה שאפשר. האם BAHA הוא הטיפול הנכון או שאפשר לחשוב על סוגים אחרים של שיקום שמיעה ? קרוב לוודאי שכן, אבל אני צריכה לראות אותך כדי לדעת זאת. כך שאם את רוצה להגיע אלי אישית ועם בדיקות שמיעה וכל הניירת, אוכל לעזור בהחלטה והכוונה, גם בנושא השמיעה וכמובן בנושא הטיניטוס. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

02/08/2010 | 17:53 | מאת: מירי

תודה על תגובתך.שוקלת בחיוב להגיע אלייך. בקשר לשיפור השמיעה...די הרימו ידיים ממני כי כל מכשיר שמיעה אחר נשלל מאחר וכל האוזן החיצונית לא תקינה רק העצב מתפקד...חשוב לציין שהירידה בשמיעה היא בשתי האוזניים.לאוזניים שלי יש נטייה להיות מודלקות רוב הזמן ולכן נאסר עליי לאטום אותם אפילו באטמי מקלחת...נכון לעכשיו אני אמורה לעבור בדיקת שמיעה עדכנית ולאחר מכן אקבע להגיע אלייך.תודה.

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס