תחושת חום

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

09/07/2010 | 18:55 | מאת: גלי

שלום יש לי תחושה של חום באפרכסת של האוזן בשתי האוזניים לפעמים באחת יותר הן גם מעט אדומות מה יכולה להיות הסיבה לכך?

10/07/2010 | 14:59 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לרוב אין סיבה של מחלה, והגורם הוא אספקת דם לאיזורים מסוימים כמו שמסמיקים בלחיים וכו'. בכל מקרה צריך לגשת לרופא אא"ג כדי לראות שבאמת אין שום מחלה. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס