החלשות טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/07/2010 | 00:36 | מאת: גיל

שלום ד"ר טלי מרק, אני סובל מטינטון ורגישות לרעש מזה מספר שנים. בגלל כאב גב קבלתי מרשם לארקוקסיה מאורטופד. לאחר שלושה או ארבע ימים מאז שתחלתי לקחת כדור ארקוקסיה אחד ליום פתאום הרגשתי הקלה באוזניים (כמו לחץ שנעלם). התחלתי לחפש את הטיניטן שלי והוא פשוט לא היה שם. לאחר מספר ימים הטינטון חזר למה שהיה. האמת קשה לי להאמין, אבל האם יתכן קשר בין נטילת הארקוקסיה להחלשות הטינטון?

03/07/2010 | 19:22 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום גיל כל כדור שיש לו השפעה מרכזית (על המוח) יכול לשנות טיניטוס לכאן או לכאן - במילים אחרות, מחזקים או מחלישים את הטיניטוס. הכדור הספציפי ארקוקסיה, שייך לכדורים נוגדי הדלקת שיש להם גם השפעה מרכזית, למשל אותי הכדור הספציפי הזה זורק לקרשים ליום שלם של חולשה וישנוניות.... בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס