ד"ר טלי מרק!

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

02/07/2010 | 08:44 | מאת: אבודה

רציתי לאמר שזה עתה סיימתי לקרוא פסק דין שבו היית מומחית מטעם המערער, בתחום הטנטון והסחרחורת. נתת שם חוות דעת יפה וראויה מאד (כפי שציינתי למטה, אני עוסקת בתחום מחלות המקצוע), והבאת את הנכה להכרה מאגף השיקום! ואם תוכלי גם להשיב על הודעתי למטה, כמובן בזמנך, ממש אודה אבודה

03/07/2010 | 19:18 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב חבל שלא כתבת בזמנו הודעה חדשה כי אני לרוב לא מחפשת לאחור אלא עם הפנים קדימה ! בכל מקרה תחושה שונה של צלילים באוזן יכולה להיות חלק מתמונה של טיניטוס או קולות אחרים שאינם נחשבים טיניטוס וכדי לדעת ולהבחין בין אופציות אני צריכה לבדוק פנים אל פנים. הטיניטוס הוא מאוד קלאסי ונשמע לרוב כזמזום או שריקה, ומה שאת תיארת נשמע אחר כנראה. לא חשוב מה כתבו אחרים, כל מקרה לגופו של עניין. ולגבי הרעש הסביבתי - תמיד אפשר לקרוא למשרד לאיכות הסביבה ולמדוד ספציפית את רמות הרעש כי ברור שיש מקומות רועשים יותר ופחות. המספרים נועדו להצהיר מאיזו רמה הרעש נחשב מזיק, ולא מדובר ב"מטריד" בלבד. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס