טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

16/06/2010 | 08:30 | מאת: גולדינג יעל

מזה כשבוע אני סובלת מרעשים בלתי פוסקים בראש או באוזניים. זהו מטרד בלתי פוסק המדיר שניה מעיני. מכל מה שקראתי עד עתה אין אפשרות לטפל בבעיה אלא רק להקל עליה. האם אכן כך? האם יש טיפול כלשהוא העשוי להעלים את הרעשים הללו? בברכה יעל גולדינג

18/06/2010 | 21:25 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי יעל תפסיקי לקרוא כי את רק מטרידה את עצמך עוד יותר. את צריכה לגשת לרופא אא"ג לבדיקה, ולבצע בדיקת שמיעה לפי הממצאים בבדיקתו. במצבך, 99% שהרעש יעבור, אז קודם כל להרגע - אבל כמובן לגשת לרופא ולא להזניח :) בברכה ושבת שלום ד"ר טליה מרק, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס