אוזניים סתומות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

15/06/2010 | 08:30 | מאת: מיטל

ד"ר טליה שלום עברו 3 חודשים אחרי הלידה. בעקבות בדיקת CT קבלתי אוגמנטין פעמיים ביום למשך 10 ימים בגלל סינוס. בצעתי בדיקת שמיעה חוזרת במכון הדסה על פיה אוזן ימין תקינה לחלוטין ואוזן שמאל שבה היה הליקוי לאחר הלידה יש שיפור והליקוי רק בתדרים הנמוכים. אבל השריקה באוזן שמאל לא עוברת. האם תפיחות במערות הלסת יכולה להיות הגורם של השריקה? ואם בדיקת השמיעה מעידה על שיפור יש סיכוי שהשריקה תעלם עם הזמן?

15/06/2010 | 20:50 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לרוב אין קשר אלא אם הליקוי שנותר הוא ליקוי הולכתי ולא ליקוי עצבי... וכדי לדעת אני צריכה לבדוק אותך ולראות את כל הבדיקות. באופן כללי - כשיש שיפור יש כמובן יותר סיכוי גם לשיפור בשריקות. בברכה, ד"ר טליה מרק, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס