קובץ לשיפור טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

14/06/2010 | 14:20 | מאת: גלי

שלום ותודה על תשובתך המרגיעה. שמעתי שיש לאנטרנט קבצים לשיפור והחלשת טינטון האם את יכולה להפנות אותי אליהם כי יש לי צפצופים בלתי נסבלים תודה

15/06/2010 | 20:47 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי, בסוף הכתובת המייגעת של התארים המרובים שלי, קיימת הכתובת של האתר של מכון אופקים. היכנסי לשם, בפרק על טיניטוס ישנו קישור לתוכנה הנקראת AIRE FRESHENER, שהיא תוכנת חינם, להתקנה על המחשב ולהשמעה של צלילי רקע נייטרלים שונים ומשונים. כל אחד בוחר מה שמתחשק לו, והעיקר לא בעוצמה גבוהה, אלא שיהיה משהו כמו מזרקת מים בחדר הסמוך... נעים ולא מנדנד. בהצלחה בברכה, ד"ר טליה מרק, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס