טיפול בהיפראקוזיס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

08/06/2010 | 17:51 | מאת: אסף

שלום. אני מתגורר באיזור השרון וחושש כי אני לוקה כבר זמן מה מהיפראקוזיס. נבדקתי אצל רופא אף אוזן גרון והוא אמר שהכל נראה לו בסדר באוזניים שלי ושהבעיה היא לא באוזניים אלה נובעת ממקור אחר כנראה. נתתי לו גם להסתכל על בדיקת שמיעה שעשיתי והתוצאות הם שיש לי שמיעה תקינה. הוא אמר לי שאין לו איך לעזור לי ושאני צריך להתייעץ בקשר לאיך לטפל בבעיה. מי יכול לעזור לי? להיכן אני צריך לפנות? אני מתגורר באיזור השרון. תודה!

08/06/2010 | 19:17 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב הטיפול בהיפראקוזיס (רגישות יתר לרעשים) נקרא TRT. יש בארץ שני מטפלים מוסמכים באופן רשמי, קלינאית תקשורת בשם דבורה גורדון שעובדת בהדסה ירושלים, ואני - שמטפלת בתל אביב ובחדרה במרפאות של מכון אופקים. בברכה, ד"ר טליה מרק, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

08/06/2010 | 20:54 | מאת: אסף

תודה. כיצד ניתן ליצור אתך קשר או לקבוע מפגש?

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס