המשך שאלות לגבי טינטון

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

03/06/2010 | 11:48 | מאת: ציפי

תודה על תשובתך לגבי בדיקת CT היא חיונית בגלל טינטון פועם אבל מה לגבי הטינטון הרגיל כמו שריקה שיש לי באוזן האם יש דרך להפחית את המטרד מכך ? האם כדאי כבר להתחיל לטפל לפני הברור בCT?

04/06/2010 | 16:10 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום ציפי לא חייבים להתחיל טיפול לפני, וה CT ישפוך אור על כל המערכת בכל מקרה. איך שלא יהיה התורים ל CT די קצרים :) בברכה ושבת שלום, ד"ר טליה מרק, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס