שימוש באטמי אוזניים עם אוזניים רטובות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

14/05/2010 | 18:35 | מאת: מבוהל

ד"ר טליה שלום רב. אני גר באזור רועש ולכן כבר כמה חודשים אני משתמש באטמי אוזניים. לפעמים אני עושה שימוש באטמי האוזניים אחרי המקלחת, שהאוזניים עדיין רטובות. בימים האחרונים החלו להופיע לי כאבים באוזן ימין וכן צפצוף דק בלתי פוסק בשתי האוזניים. האם בטיפשותי הרבה, גרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך??

15/05/2010 | 13:12 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב עדיף לא להשתמש בכלל באטמי אוזניים ובטח לא לאורך שעות. אם הרעש מסוכן בעצמתו אין ברירה, אבל אם מדובר ברעש סביבתי עדיף באמת להיפרד מהאטמים. מה שאולי עשית לעצמך זו דלקת מקומית ולכן גש לרופא אא"ג. כשיש דלקת לפעמים התעלה נפוחה ולכן השמיעה יורדת מעט ומופיע צפצוף דקיק... שבהמשך לרוב נעלם ובעיקר כשהאוזן מחלימה. בברכה, ד"ר טליה מרק, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס