מה המשמעות

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

29/04/2010 | 17:59 | מאת: ציפי

שלום בבדיקה אצל נורולוג עקב טינטון פולסרי וכן צפצוף היא כתבה בדיקה נורולוית תקינה מלבדWEBER עם לטרליזציה ימינה ובאבחנה כתבה HEARING LOSS CONDUCTIVE RT למה הכוונה באבחנה שלה נשלחתי לעשות MRI למוח? תודה

01/05/2010 | 13:22 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב בבדיקה זו אפשר לשער את רמת השמיעה אבל היא לא בדיקה מדויקת וצריך לבצע בדיקת שמיעה מקיפה ומלאה. כמו כן בדיקת אא"ג. משום שהטיניטוס פועם וגם לא פועם כנראה - ומשום שהוא בצד אחד כנראה ? היא הפנתה לבדיקת ה MRI. כתבי לי שוב אחרי הבדיקות, בברכה, ד"ר טליה מרק, יעוץ להתאמת מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, www.tinnitus.co.il

01/05/2010 | 18:37 | מאת: ציפי המשך

שלום הגעתי לנורולוגית לאחר בדיקת אאג שנתן לי לעשות בדיקות שמיעה+ברה התשובה הכל בנורמל אך רואים בבדיקה ירידה בשמיעה בטונים הנמוכים באוזן ימין שם יש לי טינטון פועם וגם הופיע לי מין רעש כמו טלויזיה ללא תחנה לדעתה הבעיה באוזן הפנימית איזו בעיות יכולות להיות?

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס