מכשירי מיסוך לפתרון טנטון בעיקר בשינה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

13/04/2010 | 13:49 | מאת: אפרת

ד"ר מרק שלום רב הומלץ לי לרכוש מכשיר למיסוך הטינטון שמטריד אותי בעיקר לפני השינה בלילות. כיון שאינו ממומן ע"י קופות החולים רציתי לדעת באם נסיונך עם מכשירים אלה בד"כ מוצלח? ניסיתי לברר בכמה רשתות ומכונים גדולים ומוכרים, כרגע אינם במלאי או ברי השגה התוכלי לעזור? תודה אפרת

13/04/2010 | 17:36 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב מטרת המכשירים אינה למסך באופן פשטני אלא לספק גירוי נוסף למוח ולהקל עליו בתהליך של סינון טיניטוס בהמשך. למכשירים אלה קוראים מחוללי קול, הם יכולים להקל בהחלט בזמן שהיה במקומות שקטים או בלילות / בערבים. במכון אופקים שהם היבואנים של מחוללי הקול של חברת puretone לישראל, הם קיימים במלאי (יש להתאים מחוללי קול על פי בדיקת השמיעה שלך כך שאם את רוכשת עלייך להצטייד בבדיקת שמיעה או לבצע במקום). בברכה, ד"ר טליה מרק, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, להזמנת תור 03-5272477 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס