שאלה בנוגע להיפראקוזיס

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

08/04/2010 | 01:25 | מאת: דני

שלום, אני סובל מהיפראקוזיס באוזן שמאל. בצעתי מספר בדיקות והתייעצויות עם רופאים בנושא ואני אמור לבצע בדיקות שמיעה מקיפות בנושא לקראת המשך הטיפול. שאלתי היא בנוגע לעובדה שאני סובל מכאבים בעת שימוש באטמי אוזניים (הכנסתם לאוזן והשהיה שלהם בתוכה מכאיבה לי). קראתי שלא מומלץ להשתמש באטמים אבל לפעמים זה רצוי. האם הבעיה הזאת קשורה להיפראקוזיס או שמדובר במשהו אחר? האם יש פתרון אחר (מעבר לטיפול שעליו את ממליצה ואני בהחלט מתעתד לעבור) להקלה על הכאבים? תודה, דני

08/04/2010 | 20:49 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אני לא יכולה לדעת מדוע כואב לך בלי לבדוק אותך ולראות את האטמים בהם אתה משתמש. למה אתה חייב להשתמש באטמי אוזניים ? אם זה צורך של עבודה אפשר להשתמש באוזניות שלא יוצרות לחץ בתוך התעלה. בברכה, ד"ר טליה מרק, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, להזמנת תור 03-5272477, 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס