הרבה כסף מעט תועלת

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

05/04/2010 | 15:42 | מאת: בן

הרבה שנים אני בעל ליקוי שמיעה(היום בן 60 ועם הליקוי מעל 20 שנה). במשך השנים היו לי כמה מכשירים ללא תועלת מרובה . האחרון דיגיטלי יקר בשני האזניים מסוגRESOUND AIR וגם הפעם הוצאה גדולה ותוצאות דלות. מכירה שלי ,קלינאית תקשורת במקצועה , אמרה לי שאין תקנה לבעייתי וחבל על ההוצאה. ובכל זאת... אולי אפשר לשפר במשהו?

06/04/2010 | 20:01 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב בנושא מכשירי שמיעה חלה התקדמות עצומה ב 4-5 שנים אחרונות, כך שאני לא מאמינה בתשובות מהסוג של "אין תקנה לבעייה" ... הריסאונד אייר - מכשירים מאוד עדינים ואולי הם לא התאימו לשמיעה הספציפית שלך. אם תשלח לי פקס עם בדיקת שמיעה עדכנית או לחילופין אפילו תגיע עד אלי - אוכל להתערב וליעץ מה באמת צריך לעשות. בברכה, ד"ר טליה מרק, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, להזמנת תור 03-5272477, 04-6225223, פקס - 04-6225221

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס