ליקויי שמיעה באוזן אחת

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

26/03/2010 | 18:10 | מאת: סופי ראובן

שלום, בני בן ה-4 אובחן לאחר בדיקת ברה בפגיעה חמורה באוזן שמאל. הם לא מציינים כתוצאה ממה הפגיעה וגם לאחר התייעצות עם רופא א.א.ג לא קיבלתי תשובה לאיזה בדיקות עלי לגשת כדי לדעת ממה זה נגרם, אלא הפנייה ל"מיכה", שאלתי היא איזה בדיקות נוספות עלי לעבור כדי לדעת מה הסיבה?

27/03/2010 | 18:39 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לא תמיד יודעים ממה נגרם ולרוב לא ידוע. בגילו אין צורך בבדיקות נוספות פרט ל CT אוזניים וראש ואולטרהסאונד כליות, וכן בדיקות דם - ואם טרם נעשה כדאי להתיעץ עם מרפאת אא"ג בבית חולים וכן לבצע את הברור. בברכה וחג שמח, ד"ר טליה מרק, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, להזמנת תור 03-5272477, 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס