מכשיר שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

22/02/2010 | 21:21 | מאת: תמי נוריאל

בעקבות ירידה בשמיעה אצל בעלי, ולאחר בדיקת שמיעה, המליצו לנו ב"אופטיקנה" על שני מכשירי שמיעה: 1. acro aumea 2. riva 2 שניהם מבית audio servis לא מצאתי באינטרנט שום מידע על מכשירים אלה. האם מוכר לכם? היה לי קשה לשכנע את בעלי להשתמש במכשיר שמיעה, לכן אני מעוניינת במכשיר אמין ומוכר. תודה רבה.

24/02/2010 | 22:36 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב מכשירים אלה אינם מוכרים לי אישית. בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, להזמנת תור 03-5272477, 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס