טינטון בזמן שינה ובחיי יומיום

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

17/02/2010 | 22:36 | מאת: אילן

לד"ר טליה, שלום רב, אני בדרכי אלייך, ממתין לאישור משהב"ט, וברצוני לשאול אותך שתי שאלות : 1. האם ניתן להשיג, אפילו לפרק זמן, את הפסקת הטינטון כמו בזמן שינה ? 2. האם קיימת אפשרות להורדת עוצמת הטינטון בטיפול עצמי ? בתודה ובברכה אילן מרום

18/02/2010 | 12:58 | מאת: אילן

אני מטופל בתרופות בבעיות לב מזה 15 שנה. אחת מהן היא אספירין, שקראתי שיש לו השפעה לרעה על הטינטון. השאלה היא אם זה אכן נכון? ואם כן, האם ישנה תרופה חלופית לאספירין, שלא תשפיע על הטינטון ? בתודה, אילן

19/02/2010 | 18:56 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי אילן אז ניפגש, ותקבל את כל ההסברים. הטיפול הוא הרבה מאוד עבודה עצמית תחת הדרכה ולכן המפגשים איתי. אבל בלי שאתה תעשה את כל מה שצריך ותפתח את הראש להבין - כלום לא ילך :) ובנושא האספירין - הסר דאגה מליבך. המינון שצריך כדי לגרום לטיניטוס זמני וחולף - הוא בערך 3 גרם אספירין ליום, שזו בערך כמות חודשית של מיקרופירין שמקבל אדם מבוגר... אז אם אתה לא לועס חפיסת מיקרופירין עם 30 כדורים כל יום - אתה יכול להיות רגוע :) להתראות, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, להזמנת תור 03-5272477, 04-6225223

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס