טינטון-פולסים קצרים

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס

07/02/2010 | 10:31 | מאת: גיא

הי ד"ר שאלה קצרה כאחד שסובל מטינטון שנים אני כמובן לא מוותר ותמיד בודק אופציות טיפול. ידידה שלי סבלה מטינטון במשך תקופה ארוכה (מאפינים דומים לשלי,הופיע ללא סיבה וסוג הרעש זהה) לאחר שפנתה למליארד בדיקות ורופאים לבסוף היא הגיע לרופאת משפחה ששלחה אותה לעשות פולסים קצרים לצוואר. באופן כמעט לא ברור הטינטון פסק ללחלטוין לאחר שני טיפולים. מה ידוע לך על הענין והאם כדאי לבדוק את הכיוון הזה כטיפול? (בזמנו פניתי אליך וסיפרתי לך שאצלי הטינטון מתגבר לאחר שחיה אבל לא לאחר כל פעילות ספורט אחרת-אני שוחה עם אטמים) אשמח לשמוע את דעתך בענין תודה מראש ושיהיה אחלה שבוע

07/02/2010 | 23:31 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. לא מדובר בטיפול מוכח או בעל מחקרים בעלי משמעות כך שאיני יכולה להמליץ על משהו אנקדותלי. למזלי הרב אני רופאה ולא "מרפא בגלי הים" או "קורא באוזניים"... וטוב שכך. 2. כשאתה אוטם את האוזניים עם אטמים - טיניטוס יכול להחמיר מעצם אטימת האוזניים., זה לא בגלל השחייה עצמה. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, מכשירי שמיעה, טיפול בטיניטוס (טינטון) והיפראקוזיס, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, טלפון 03-5272477, 04-6225223

08/02/2010 | 11:35 | מאת: גיא

תודה על תשובתך המהירה אני כמובן לא מדבר על עבודת וודו אלא על טיפול במסגרת פיזיאוטראפיסטית :) לגבי האטמים אני מודע לכך שזה מחמיר כשהאוזן אטומה.אני חש בהחמרה שעות לאחר סיום האימון ללא קשר למצב האטימות מכאן הגיע שאלתי וחשבתי שאולי ניתקלת במקרה כזה בעבר שיהיה אחלה יום:)

מנהל פורום מכשירי שמיעה, טיניטוס והיפראקוזיס